Helmikuu on kääntynyt maaliskuuksi ja silti jotkut eivät ole kuulleet sen ensimmäisen yhteydenoton jälkeen mitään salaisesta ystävästään. Sääntö ei ollut että yksi paketti per kuukausi, se oli suositus. Mutta jos ei aikonut lähettää pakettia kaverilleen piti ilmoittaa siitä emolle,yhtäkään ilmoitusta en ole saanut. Sen sijaan olen saanut maileja jossa unohdetut kaipailevat pakettejaan ja muistamista ystävältään. Ei kiva. Meidän joukossamme on myös sellaisia joita olen joutunut muistuttamaan ystävän muistamisesta useita kertoja ja huhuilemaan perään, ovatkohan säännöt näille ihmisille epäselviä? Miksi tulette mukaan rinkiin jos ette pysty hoitamaan hommaa kunnolla? Inhimillisiä syitä voi olla (esim sairastaminen tai lapsen sairastaminen tms), mutta näistäkin kannattaisi tiedottaa emolle, jos siis nämä ovat syynä paketin myöhästymiseen. Muutoinhan minä en voi tiedottaa siitä parillenne. Henkilöt jotka eivät "paranna" tapojaan joudun valitettavasti pudottamaan ringistä pois :( Tämä koskee siis henkilöitä joita olen joutunut muistatuttamaan ystävän muistamisesta useampaan kertaan tai muusta "vakavammasta" ongelmasta.

Raportoinnissakin on monella puutteita. Pakettia ei tule saatujen pakettien listoille jos raportista puuttuu suora linkki postaukseen. Jotkut eivät raportoi ollenkaan. Koittakaahan ottaa itseänne niskasta kiinni niin saamme kaikki nähdä teidän ihanat pakettinne :)

Ne jotka eivät ole saaneet mitään yhteydenottoa pariltaan ensimmäisen yhteydenoton jälkeen, ottakaa pikaisesti yhteyttä emoon! Yritetään korjata asia.

Sitten viimeisimpänä se, että aika moni unohti sen viimeisen lähetyspäivän helmikuussa. Jos kyse on helmikuun paketista niin silloinhan sen pitää olla perillä helmikuussa! Ei siis riitä että lähetät sen helmikuussa.

Maaliskuun viimeinen lähetyspäivä on 20.3!!!