* Kun olet saanut parisi, ota häneen yhteyttä salaisesti jotta hän tietää sinun olevan olemassa. Nämä ekat maili/nettikortti/blogikommentit raportoidaan Emolle. Aiemmin taisi lukea että kaikki yhteydenotot, mutta tehdään nyt niin että tämä eka yhteydenotto ja sitten lähetykset. Jos/kun käytte välillä jättämässä kommenttia kaverinne blogiin tms niin sitä ei tarvitse raportoida.

* Ennen kuin raportoit niin katso raportointiohjeet tuolta sivupalkista ja toimi sen mukaan!

* Blogittomat osallistujat ottavat paketin saatuaan kuvan paketista ja lähettävät sen Emolle, Emo julkaisee sitten kuvan täällä sny ringin blogissa. Muut osallistujat julkaisevat kuvat blogeissaan. Pistetään kuitenkin tänne tieto vastaanotetuista paketeista linkkilistan muodossa blogillisten osalta.

* Säännöissähän sanotaan että kerran kuussa pitää muistaa kaveria ja jokainen saa päättää miten sen tekee kunhan käyttää kaverin muistamiseen ringin aikana 60e plus postikulut. Kuitenkin, eikö olisi mukavaa jos jokainen ottaisi tavaksi sen, että lähettää kerran kuussa parille jonkun lähetyksen postitse? Ota huomioon että lähetyspäivän pitää olla aiemmin kuin kuun lopussa ja paketin pitää saapua vastaanottajalle sen kuun puolella minkä kuun paketti se on.

* Sitten viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä. Kaikkihan ovat lähteneet tähän tosissaan mukaan, joten lukekaa parinne tiedot tarkkaan, käykää hänen blogissaan jos sellainen on ja ajatuksella kootkaa paketit.En haluaisi vastaanottaa sellaisia maileja missä kerrotaan että sny ei ole ottanut yhteyttä eikä pakettia kuului, eihän tässä joukossa varmaankaan ole sellaisia jotka eivät hommaansa hoida?

Mukavaa SNY kevättä kaikille!

Terkuin,

Tiina Emo

 

PS. noin sata osallistujaa on saanut parinsa, loput saavat huomenna.