Olkaa ystävällisiä ja käyttäkää raportoidessanne valmista pohjaa !!

Jos et ole raportoidessasi laittanut suoraa linkkiä postaukseen niin sitä ei myöskään ilmesty listalle. Esim: "sain tänään paketin salaiseltani" ei riitä vaan raportissa pitää olla suora linkki. Ei ole minun tehtäväni ruveta kaivelemaan esiin niitä linkkejä eikä minulla olisi siihen aikaakaan.

Jos nimesi tai blogisi osoite puuttuu osallistujalistalta (sivupalkissa) niin todennäköisesti siinä on silloin käytetty etunimeäsi tai sitä nimeä mikä blogissa näkyy. Jos ilmoittautuessa ei ole ollut blogia eikä lempinimeä niin silloin listassa on etunimesi. Kaikkien osallistujien nimet tuossa listassa siis on, siitä ei puutu ketään. Jos olet lähettänyt minulle postia koskien em. asioita ja silti listasta puuttuu linkki/oikea blogin osoite tms niin ota yhteyttä, saan päivittäin paaaaaaaaaaaaaaljon postia ja valitettavasti aina ei ole tuntosarvet pystyssä ja terävyys huipussaan. Kaikkeni kuitenkin yritän :)

Mukavaa maaliskuuta kaikille!

HUOM! Emo lomailee 12.3-26.3. Tänä aikana emoon ei saa yhteyttä sähköpostitse eikä tämä blogi päivity tuona mainittuna ajankohtana. Hoidan kaikki tulleet sähköpostit ja blogin päivitykset lomalta palattuani.